Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 649

Bokföring P-E Nyberg Kb – mer än en vanlig bokföringsbyrå

Premium: Story

För att möta den ökade efterfrågan har Bokföring P-E Nyberg Kb utöver traditionella bokföringstjänster från och med hösten 2017 erbjudit även juridiska tjänster för både företag och privatpersoner.

- "Det finns en efterfrågan på juridiska tjänster av alla de slag. Gällande privatpersoner tänker jag främst på bl.a. samboavtal, testamenten och bouppteckningar. Också ärenden som handlar om köpebrev och gåvobrev är relevanta. Hos våra företagskunder är de vanligaste ärendena upprättande av olika handlingar och dokument som krävs för grundande av företag och olika ärenden gällande generationsväxlingar och tvister”, säger företagaren Marcus Nyberg.

Riikka Harkonmäki vill arbeta lokalt

Arbetsteamet på Bokföring P-E Nyberg Kb fick förstärkning av Riikka Harkonmäki, som trädde i tjänst i september. Riikka Harkonmäki, jur. mag, har många års erfarenhet inom juridikbranschen. Hon har tidigare varit verksam främst inom bankvärlden men också handhaft alla slags juridiska uppdrag för både privat- och företagskunder. Under åren har hon samlat på sig ett brett kunnande inom juridik.

- Jag jobbade ett antal år i början på 2000-talet i Västra Nyland, så visst känns det som att återvända hem. Om man inte beaktar en halvårsperiod har jag bott i Västra Nyland sedan år 2002. Efter att ha jobbat i Helsingforsregionen i 11 år, känns det faktiskt bra att nu få betjäna privat- och företagskunder från Västra Nyland, och varför inte också från andra orter, säger Riikka Harkonmäki.

Mångsidigt kunnande

Bokföring P-E Nyberg är ett etablerat företag som har betjänat sina kunder sedan år 1988. Under årens lopp har företaget vuxit, och kunskapen har kommit att omfatta allt fler branscher. Nu har man tagit steget vidare, och står till tjänst med också juridisk hjälp för både privatpersoner och företag.

- ”Personalen på Bokföring P-E Nyberg Kb har ett starkt kunnande inom redovisningen och därtill hörande saker. Jag är mycket tacksam över att få jobba med och få stöd från ett så professionellt team. Det finns ju mycket gemensamt med redovisning och juridik, inte minst när det gäller företagande och beskattning”, tillägger Harkonmäki.

Juridiska tjänster behövs i alla olika livsskeden. P-E Nyberg vill nu nå ut till både gamla och nya kunder. För att nå en bredare massa har P-E Nyberg tagit hjälp av MR Media, som har skapat en grafisk profil för den nya juridiktjänsten, och också hjälpt företaget att komma igång med synlighet på sociala medier. P-E Nyberg använder även Place2Go som marknadsföringskanal.

På P-E Nyberg välkomnar man alla kunder och alla ärenden.

- "Inget ärende är för litet eller för stort för oss", påpekar Nyberg.För ytterligare information kontakta:
Marcus Nyberg, företagare
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. / Tel: 0400 527 458
Webbsida: www.bokforing.fi

Text: Celinda Byskata, MR Media Oy Ab / Bild: Fotofabriken

Vad är det trendigaste på restaurangernas menyer i höst? Hur ivriga är matgästerna när det gäller att prova på nya sma...

Som yngre drömde hon om att bli arkitekt. Idag är hon framgångsrik tatueringskonstnär som livnär sig genom ett konstnärl...

Minns du din favoritreklamfilm på tv? Med stor sannolikhet är Hellefilms Oy från Karis delaktig i just den reklamen. Anders...

Det finns ställen som sprider en härlig energi. Och inspiration. Du vet vad jag menar. Känslan av välmående och trygghet ...