Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 649

BN Bilservice nu auktoriserad Škoda märkesverkstad

Premium: Story

Oy BN Bilservice Ab i Ekenäs är en etablerad bilverkstad som erbjuder bilservice, reparationer och plåtreparationer. Företaget har fungerat som märkesverkstad för Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Seat och Saab. Nu är BN Bilservice även auktoriserad Škoda märkesverkstad.

Som auktoriserad Škoda märkesverkstad har BN Bilservice alla specialverktyg och övrig teknik till sitt förfogande. Eftersom tekniken ständigt förändras, krävs det också att personalen hålls uppdaterad. Importören håller med jämna mellanrum skolningar för alla auktoriserade verkstäder.

- Kunden kan lita på att vi har all kunskap och all teknik som behövs för alla slags reparationer och arbeten. Vi utför alla servicearbeten enligt tillverkarens anvisningar, och använder alltid enbart originaldelar, säger Johnny Henriksson, servicechef på BN Bilservice.

På BN Bilservice vill man nu utöka sina digitala tjänster, och som en helt ny tjänst kommer man att sälja tillbehör och reservdelar på sin webbsida.

- Det går till så, att kunden bekantar sig med produkterna i en webbshop. Så avhämtas produkterna härifrån, och betalas på plats. Ingen betalning sker över nätet. Samtidigt som man kommer och betalar, kan man komma överens om eventuell montering. Vill kunden att vi skickar produkterna med post, fixar vi det också, säger Henriksson.

BN Bilservice samarbetar med andra aktörer inom området, och nu har samarbete med Place2Go också inletts. Med samarbetet strävar man till att öka synligheten för både Horsbäck-området och för alla företag och tjänster som finns på området.

För att marknadsföra den nya Škoda-servicen har BN Bilservice använt Place2Go som informationskanal. Place2Go har skapat och distribuerat marknadsföringsmaterial till både webben och lokala dagstidningar.

Personlig, professionell och vänlig kundbetjäning är något man satsar på.

- Världen förändras, och mycket kan skötas med datorer. Men ingen elektronisk tjänst kan ersätta vår kundbetjäning. Den är A och O för oss. Vi vill också visa att vår verksamhet är transparent. Kunden ska alltid känna att den vet vad den betalar för. Hos oss får man alltid ett kostnadsförslag innan vi börjar ett arbete, och dyker det upp oväntade kostnader, ringer vi alltid upp kunden. Då blir det aldrig några obehagliga överraskningar, säger Henriksson.För ytterligare information kontakta:
Johnny Henriksson, servicechef
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. / Tel: 019 221 0223
Webbsida: www.bnbilservice.fi

Text: Celinda Byskata, MR Media Oy Ab / Bild: Victor Stenström, MR Media Oy Ab

Wi-Box Bakery & Kitchen är det klappande hjärtat i Horsbäck. För kunderna som står vid den välfyllda disken gäller ...

Horsbäck är karlarnas och enmansföretagens paradis. När det kommer till att skapa arbetsutrymmen för bilmekare, målare, ...

Horsbäckdagen är i år ännu större och mer centrerad än i fjol. Evenemanget som passar hela familjen ordnas den 5 maj på...